Melværk åbner i Nicolinehus på
Århus Ø i 2023

Vores drøm om en restaurant i Århus C er lige om hjørnet! Så nu kan du glæde dig til Danmarks bedste gourmetpizza i nye rammer mellem hav, by og skov på Århus Ø.
Vi arbejder på højtryk for at gøre restauranten klar til besøgende på den anden side af 2022.

ÅRHUS Ø

NICOLINEHUS
Nicoline Kochs Plads 21
8000 Århus C

Den samme høje kvalitet i nye sublime rammer

Melværk på Ø bliver samme gode koncept i en vol. 2. hvor vi får mulighed for at matche efterspørgslen og få plads til, samt mulighed for, at føre mange af vores gode ideer ud i livet.
Restauranten vil med sine 288 kvm + 135 kvm udeareal, kunne tage imod 180-200 gæster og tilbyde udendørs servering, blot et stenkast fra den charmerende lystbådehavn.

Melbaserede madoplevelser bliver omdrejningspunktet for et nyt spændende menukort, der tager udgangspunkt i de velkendte pizzaer fra Risskov, men som også kommer til at byde på et større udvalg af retter og kombinationer lavet af sæsonråvarer.
Og så kan du ligesom os, se frem til et stort åbent køkken, en seperat indgang for take-out ordrer og en masse nye collabs med lokale producenter, der deler de samme værdier – håndværk, økologi og bæredygtighed. 

Har du lyst til at være med til at starte stedet op?
Så se med her

Restauranten I Risskov fortsætter

Vi fortsætter selvfølgelig med vores 3. baby – Restauranten i Risskov, som altid vil stå klar med madoplevelser i verdensklasse!

Vi glæder os til at møde jer på begge lokationer fremover.